Thema's

Trage Wegen

Op deze pagina houden we alle informatie bij rond de acties van Groen Stekene om trage wegen bekend te maken, open te krijgen en te onderhouden.

 

 

 • Trage Wegen

  Op deze pagina houden we alle informatie bij rond de acties van Groen Stekene om trage wegen bekend te maken, open te krijgen en te onderhouden.

   

   

 • Klimaat en Energie

  Meer groene energie in de gemeente, door burgerinitiatieven te stimuleren en zelf het goede voorbeeld te geven op openbare gebouwen.

 • Verkeersveiligheid en Mobiliteit

  Stekene heeft nood aan een doordacht en toekomstgericht mobiliteitsplan, dat is de enige manier om de weinige open ruimte die er nog is goed te benutten. Veilige straten zijn een basisrecht. Elke inwoner, van jong tot oud, moet zich met een gerust hart kunnen verplaatsen. Voetgangers en fietsers zijn voor ons het uitgangspunt.

 • Zorg en Gemeenschapsleven

  Onze gemeente, dat zijn niet alleen huizen, straten, pleinen en parken. Mensen - jij en ik - vormen het hart van onze gemeente. Betaalbare zorg, en leefbare dorpskernen zijn essentieel.

 • Transparant beleid en Inspraak

  Jij bepaalt mee hoe jouw gemeente er morgen uitziet. Achterkamerpolitiek is volledig verleden tijd: inspraak en transparantie zijn de norm. Wij doen het niet voor onszelf, maar voor jou en liefst mét jou. Een beleid met inspraak van de Stekenaar voordat er (bouw)plannen op tafel komen in plaats van erna, bijvoorbeeld voor het Zomerhuis.

 • Ruimtelijke ordening en Natuur

  Wij kiezen voor een gemeente op mensenmaat waar het aangenaam wonen, werken en wandelen is.