Mirella De Saegher

9de plaats

Ik ben gehuwd en moeder van 2 tieners. Ik ben er fier op geboren en getogen te zijn in Stekene!

Het sociale aspect is de rode draad in mijn leven, naar het voorbeeld van mijn ouders, die heel actief zijn in het Hellestraatse verenigingsleven. Zelf was ik vele jaren actief lid bij volksdansgroep Reintje Vos, waarvan verschillende jaren als dansleiding van de kinder- en jeugdgroep. Bij Pieternel, de Stekense vrijetijdsbesteding voor personen met een beperking, was ik enige tijd verantwoordelijke. Ook op de activiteiten van Best Pittig kom je mij heel geregeld tegen.

Mijn familie is heel belangrijk voor mij. Je kan me dan ook geregeld langs de kant van het voetbalveld terugvinden om voor mijn zoon en dochter te supporteren. Bovendien trek ik er meerdere keren per week op uit, om te gaan joggen in de Stekense bossen.

Ik hecht héél veel belang aan verkeersveiligheid, want welke ouder wil er nu niet dat zijn/haar kind veilig naar school kan fietsen of wandelen? Bovendien ben ik van mening dat we de lokale verenigingen niet mogen vergeten: we moeten hen ondersteunen met voldoende middelen! Alle Stekense verenigingen moeten bijvoorbeeld gebruik kunnen maken van het ruime, groene plein aan Avanti...

Als u me de kans geeft, dan wil ik met een open en eerlijke politiek (samen)werken aan een Stekene waar ieder van ons fier op kan zijn!

Groetjes

Mirella
mirella.desaegher@groenstekene.be
FB/mirella.desaegher.7