Luc De Cleir

Voorzitter

Ik trok met een positief verhaal naar de verkiezingen, voor een meer betrokken en open samenleving. Als bemiddelaar wil ik de politiek tussen de mensen brengen. Immers, pas wanneer mensen betrokken zijn, kunnen we resultaten boeken. De tijd dat politici in een ivoren toren zaten, is voorbij.

Het zal samen zijn, of het zal niet zijn. Daartoe wil ik echte burgerparticipatie op gang brengen. Politici weten niet alles. Ze vertegenwoordigen wel alle inwoners. Om dat goed te kunnen, moeten ze eerst luisteren. Niet enkel naar hun partijgenoten, vrienden en kennissen. Naar alle Stekenaars.
Zo zijn er minder misverstanden en frustraties en boeken we betere resultaten. Daarom wil ik het anders. Laat ons niet gewoon luisteren naar de mensen, maart hen actief bij het beleid betrekken.

Mijn stokpaardjes zijn verkeersveiligheid, ruimtelijke ordening, deugdelijk bestuur en Klein-Sinaai als deelgemeente.

Ik ben getrouwd met Advocaat Nele Verberckmoes en wij hebben 2 kindjes: Cecile en Charles. Ik ben ook pleegpapa van twee kinderen.

In het Wase verenigingsleven ken je me als organisator, acteur, curator en dichter. Ik werkte mee aan de revue van Klein-Sinaai, de kunsttentoonstelling in de kerk van Klein-Sinaai en ik organiseerde een aantal benefietconcerten.

Politiek is, na mijn gezin, mijn prioriteit.

Luc
0472 90 13 56 - luc.decleir@groenstekene.be
www.lucdecleir.me