28 Augustus 2021

19.00u -
22.00u

Algemene Vergadering Groen Stekene

B&B Stan en Lieve , Molenbergstraat 53, 9190 Stekene

Ik doe mee!

Onze algemene vergadering staat open voor iedereen die verbonden is aan Groen Stekene (als vrijwilliger, activist, mandataris of supporter). Op de avond van 28 augustus 2021 verzamelen we in de tuin van Lieve en Stan en heffen we het glas. We bespreken er de belangrijkste thema's voor het tweede deel van deze legislatuur, maar vooral praten we bij!

Zo koppelen we er deze editie ook een Groen Café aan. Bij lekkere drankjes (oa het beroemde bier Sans Merci van Jan Ongena) praten we onomwonden bij. Want uiteindelijk is de sterkte van de groep bepalend voor wat kunnen bereiken in Stekene.

Een algemene vergadering zonder jou is minder geslaagd. Het Groen Café zonder jou is al helemaal een flop.

Waarom? Omdat we als Groen maar wat kunnen bereiken met een sterke groep. Omdat het al te lang geleden is dat we voltallig samenkwamen. Omdat er nieuws zal gedeeld worden en je mee ons beleid vorm kan geven. We hebben sterk oppositiewerk geleverd, maar we moeten ook nog meer ons eigen verhaal vertellen. Dat kan jij mee bepalen.

Nog 1 reden nodig? Er is geniale muzikale begeleiding voorzien door Frank en Lydie, Stekens en Waas toptalent.

Tot de 28ste augustus? Bevestig even jouw aanwezigheid met een mailtje op [email protected].

 

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.